DIZAJN POZIVNICE – ISKAZNICE – ULAZNICE – ČESTITKE – COMPLIMENT KARTICE – RAZGLEDNICE

Trebate izraditi ulaznicu? Koncerti, izložbe, zabave, razna događanja…. sve je to gotovo ne zamislivo bez ulaznica. Karte odnosno ulaznice dizajniramo za organizatore koncerata, partija, izložbi, manifestacija ili bilo kojeg sportskog ili drugog događanja.

Naši dizajneri mogu dizajnirati baš sve!

 

 

 


DIZAJN LETAKA – LETCI – FLYERI – DIZAJN FLYERA

Bilo da prodajete nešto ili pokrećete novi biznis, letak – flyer je jedan od najjeftinijih, ali i veoma efikasnih načina da privučete pažnju potencijalnih klijenata. Flyer ili letak je papir manje ili srednje veličine jednostranog ili obostranog tiska te se smatra vrlo korisnim načinom reklamiranja.
Dizajn letka- flyera treba sadržavati osnovne informacije o Vašem poduzeću i proizvodima ili uslugama koju nudite. Flyeri – letci ne smiju biti pretrpani informacijama i bojama jer to proizvodi suprotan efekt. Dobar letak sa jednostavnim, ali efektnim dizajnom ostaviti će najbolji dojam na potencijalne klijente. Ako imate više proizvoda ili usluga koje želite prikazati na letku , da ne bi došlo do zagušenja informacijama preporučamo dizajn prospekta ili brošure.

Iskustvo i kreativnost naše su vrline. Iskoristite ih!

OSTAVITE DOBAR DOJAM NA POTENCIJALNE KLIJENTE, PARTNERE I INVESTITORE!


DIZAJN PLAKATA – OGLASI, REKLAME, POSTERI, JUMBO PLAKATI, CITYLIGHT PLAKATI, BILLBOARD

Plakat ili poster je grafičko rješenje koje kao sredstvo marketinga treba prolazniku omogućiti trenutnu informaciju o proizvodu ili usluzi koja se nudi. Rijetko koji prolaznik će zastati da pročita informacije koje se nalaze na pretrpanom plakatu stoga je jako bitno da se u dizajnu plakata koristi minimalna količina teksta te boje koje odgovaraju onome što se njima predstavlja, jer sve boje izazivaju različite psihološke efekte.  Dizajn plakata treba jasno prenositi poruku i izazvati emocije kod prolaznika.

City light je (svjetleća) reklamna vitrina najčešće postavljana po gradovima, parkiralištima trgovačkih centara i ostalim mjestima gdje je potrebno na efikasan način prenijeti neku poruku.

 

 

 


DIZAJN POKLON BONOVA – LOYALTY KARTICE – KARTICE VJERNOSTI

Poklon bonovi i kartice vjernosti mogu igrati važnu ulogu u vašoj marketinškoj strategiji privlačeći nove i stare klijente Vašem poslovanju. Loyalty karticama (kartice vjernosti kupaca) omogućujete svojim vjernim klijentima dodatne usluge, popuste i ostale pogodnosti u skladu s vašim loyalty programom.

ŽELITE NAJBOLJE REZULTATE? MI ZNAMO KAKO POSTIĆI TAJ CILJ!