GRAFIČKI DIZAJN – KOMPLETNA GRAFIČKA RJEŠENJA

Grafički dizajn je umjetnost prezentacije vizualnih medija. Grafički dizajn ima veoma realnu prisutnost u svačijem životu i svaki vlasnik svoje tvrtke bi trebao razmotriti korisnost grafičkog dizajna u svom marketingu. Što je dizajn atraktivniji , vaš proizvod ili usluga postaju više privlačni za kupce i veće su šanse da se ostvari i suradnja s potencijalnim klijentom.

Grafički dizajn je bilo koji vizualni medij koji ima cilj komunikacije. Koristeći slike, grafiku i tekst naši dizajneri kreiraju priču ili poruku koja će privući potencijalne korisnike. Grafički dizajn nema samo cilj da bude lijep i privlačan već i da prenese poruku i izazove reakcije kod promatrača, bilo da su pozitivne ili negativne, privlačne ili odbijajuće za potrošače.


ZAŠTO JE POTREBAN GRAFIČKI DIZAJN?

Najbitnija je poruka koju grafički dizajn prenosi . To je sredstvo za komunikaciju, jedinstven i upečatljiv način da se dođe do potrošača i korisnika, bilo da prodajete proizvod, najavljujete događaj ili želite privući pretplatnike.

Logotipovi, web stranice, reklame i tiskani mediji svi zahtijevaju stručnost grafičkog dizajnera i svako tko ima potrebu da privuče korisnika treba razmotriti o angažiranju grafičkog dizajnera.

 

Grafički dizajn je vizualni jezik, a dizajneri spretno prevode poruke u nešto privlačno, prelijepo i jedinstveno što na poslijetku može razumjeti svatko.

ŠTO VAM MOŽEMO DIZAJNIRATI?

Dizajn vizualnog identiteta / logotip / zaštitni znak

sinković

Dizajn jelovnika / menija / cjenika / karte pića

korni cjenik (2)_00

Dizajn kataloga / brošure / prospekta / letka

dizajn-kataloga-broure-prospekta6

Dizajn promotivnih materijala / Letci / Plakati / Oglasi / Pozivnice / Ulaznice

letak-zeus2_00

Dizajn i prijelom knjiga / časopisa / monografija / godišnja izvješća

DIZAJN-KORICE-KNJIGE

Dizajn ambalaže proizvoda / etikete / naljepnice / privjesnice

dizajn privjesnice za bocu

ŽELITE NAJBOLJE REZULTATE? MI ZNAMO KAKO POSTIĆI TAJ CILJ!