WEB STRANICE ZA SMJEŠTAJNE JEDINICE

APARTMAN – HOTEL – VILLA – GOSTINJSKA KUĆA –  SEOSKI TURIZAM

Izrada internet stranica za apartmane je najbolji kontakt s turistima iz Europe i šire. Pomoću web stranice za apartmane i smještajnih jedinica možete privući turiste iz svih krajeva svijeta. U prosjeku je potrebno iznajmiti smještajni kapacitet na samo 2 noći kako biste isplatili investiciju izrade web stranice koja traje 365 dana.

ZNAČAJKE INTERNET STRANICE ZA  APARTMANE, HOTELE,  TURIZAM I SMJEŠTAJNE JEDINICE?

Web stranice za turističke objekte kakvi su apartmani ili vile trebaju vizualno i sadržajno što bolje predstaviti iznajmljivača apartmana. Specifičnost web stranica za turističke objekte, apartmane ili iznajmljivače je da su uvijek višejezične, s većim brojem fotografija i video isječaka.

Kvalitetne web stranice za turizam sastoje se od 10 elemenata odnosno stranica koje je potrebno imati na vašoj web stranici za apartman:

Izrada web stranica za apartmane

1. Naslovnica
2. O nama
3. Lokacija
4. Sobe (apartman, kuća, vila ili druge smještajne jedinice)
5. Cijene

6. Recenzije korisnika
7. Dodatne usluge
8. Rezervacija – kalendar dostupnosti
9. Kontakti
10.Galerija slika

Web stranica koja želi uspješno predstaviti određenu turističku ponudu trebala bi u sadržaju prikazati određene podatke :

izrada-web-stranice-za-apartmane
 • Opis objekta sa zajedničkim sadržajima (parking, vrt, dvorište, roštilj, terasa, igralište, garaža, bazen)

 • Mape mjesta i uže lokacije sa prikazom pozicije objekta i plaže

 • Popis smještajnih jedinica sa detaljima (vrsta, kategorija, površina, broj soba, broj i vrsta kreveta, terasa, kuhinja, WC, kupaonica, tuš, kada …)

 • Oprema svake smještajne jedinice (klima uređaj, grijanje, frižider, bar, TV, perilice)

 • Pozicija smještajne jedinice (orijentacija, etaže, pogled na more, pristup invalidnim osobama)

 • Moguća ograničenja (kućni ljubimci, pušenje, kuhanje)

 • Dodatne usluge i eventualna doplata (turistička pristojba, posteljina, izlazno čišćenje, korištenje klima uređaja)

 • Popusti ili doplate za duži, kraći boravak, cijene dodatnih usluga (doručak, pansion, prijevoz, brodica, organizacija izleta)

KVALITETNO I DETALJNO PREZENTIRAJTE APARTMAN, HOTEL ILI SMJEŠTAJNE JEDINICE POTENCIJALNIM GOSTIMA

U CIJENI DOBIVATE SVE ŠTO MODERNA STRANICA MORA IMATI

KOMPLETNA USLUGA NA JEDNOM MJESTU

RESPONZIVNI WEB DIZAJN

To znači da se web stranica prilagođava svim platformama. 2017. je! Naravno da je obavezno! Responsive web dizajn nije više samo trend, već potreba. Omogućite klijentima odlično korisničko iskustvo, bez obzira na odabir uređaja koji koriste za pregledavanje.

BESPLATAN HOSTING

Web hosting je usluga zakupa prostora na Internet poslužitelju (serveru) gdje pohranjujemo vašu web stranicu. U cijenu izrade web stranice je uključen hosting za prvu godinu u vrijednosti od 200,00 kn.

OPTIMIZACIJA WEB STRANICE

U cijenu je uključena osnovna SEO optimizacija u vrijednosti 600,00 kn. Priprema web stranice za internet tražilice. Umetanje h1, h2, h3 tagova, unos naslova, opisa i ključnih riječi, optimizaciju slika, implementaciju Google Analytics-a i prijava na internet tražilice.
izrada-web-stranice-za-apartmane

WORDPRESS CMS

Najrašireniji sustav za upravljanje stranicama, vrlo jednostavan za korištenje i koristimo ga za izradu većine naših stranica. Upravo zbog lakog korištenja i mogućnosti implementacije raznih dizajna i modula. Izrada web stranice u WordPressu nama predstavlja lakoću i užitak, a mogućnosti koje tražite su neograničene.

BESPLATNA DOMENA

U cijenu izrade web stranice uključena je besplatna registracija domene (.com, .com.hr, .net, .info ili .eu) u trajanju od godine dana ili posredovanje pri registraciji besplatne .hr domene. Domene se registriraju na vaše ime.

MOGUĆNOST VIŠEJEZIČNOSTI

Ukoliko se odlučite na višejezičnu stranicu, sve što trebate je dostaviti nam prijevode sadržaja. U cijenu je uključen Hrvatski jezik i do dva strana jezika.

KOD NAS JE IZRADA WEB STRANICA ZA APARTMANE I TURIZAM NAJPOVOLJNIJA INVESTICIJA U HRVATSKOJ. UVJERITE SE SAMI!


BOOKING NA WEBU ZA APARTMANE

Postoje oprećna mišljenja o postavljanju ili ne bookinga na web stranicu. Iz našeg iskustva možemo reći da ga neki žele koristiti, a neki ne. Booking opcije su:

 • Bez bookinga

 • Vlastiti ugrađen booking sustav – sa i bez mogućnosti online plaćanja

 • Korištenje povezanog bookinga s www.booking.com

Velika prednost izrada internet stranica za apartmane je vrlo lako povezivanje s turističkim agencijama i internet portalima kao što je Booking.com. Iskoristite bezbroj mogućnosti web stranice za apartmane.