IZRADA WEB STRANICA – MI IMAMO NAJBOLJE RJEŠENJE ZA VAS

 

ZAŠTO JE POTREBNA IZRADA WEB STRANICE?

U današnje moderno vrijeme imati web stranicu nije prestiž ni luksuz već nezaobilazna potreba svake tvrtke, obrta, djelatnosti, usluge ili proizvoda. Preko 80% ljudi koji traže određenu uslugu ili proizvod prije svega potražiti će na internetu te na temelju ukupnog dojma ostvariti i kontakt s ponuđačem.  Web stranica je prezentacija Vaše tvrtke i njezin dizajn mnogo govori o Vama. Osim dizajna web stranice, potrebno je stranicu i kvalitetno izraditi te optimizirati za pretraživače, pojednostaviti kretanje kroz web stranicu te omogućiti korisniku da na jednostavan način dođe do traženih informacija.

dizajn i izrada web stranica

SVJETSKI STANDARD – POVOLJNE CIJENE 

CIJENA IZRADE WEB STRANICE

Pristupačne cijene naših usluga predstavljaju nove standarde. Nastojimo da nešto kvalitetno i dobro bude pristupačno svim klijentima.  Svaki projekt koji radimo je jedinstven i dolazi s vlastitim izazovima. Imajući to na umu nastojimo pronaći najbolje rješenje za poslovnu svrhu i cilj. Također na temelju vaših potreba kreiramo i cijenu izrade web stranice koja je individualna i ovisi o zahtjevnosti projekta. Kontaktirajte nas i saznajte cijenu za dizajn web stranice!

responzivni-web-dizajn

STRANICA PRILAGOĐENA SVIM UREĐAJIMA – RESPONSIVE DIZAJN

WEB DIZAJN U SKLADU SA SVJETSKIM TRENDOVIMA. Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se sigurno nastaviti i u budućnosti u sve većem postotku, te se kao odgovor na zahtjeve korisnika pojavio novi pristup i koncept u dizajnu i izradi web stranica koji nazivamo „responsive dizajn” (onaj koji se prilagođava uređaju).

Responsive web dizajn se bazira na jednostavnosti i stvoren je od ideje da se napravi samo jedna web stranica koja se može prikazati na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop ili tablet.

U CIJENI DOBIVATE SVE ŠTO MODERNA STRANICA MORA IMATI

KOMPLETNA USLUGA NA JEDNOM MJESTU

RESPONZIVNI WEB DIZAJN

To znači da se web stranica prilagođava svim platformama. 2017. je! Naravno da je obavezno! Responsive web dizajn nije više samo trend, već potreba. Omogućite klijentima odlično korisničko iskustvo, bez obzira na odabir uređaja koji koriste za pregledavanje.

BESPLATAN HOSTING

Web hosting je usluga zakupa prostora na Internet poslužitelju (serveru) gdje pohranjujemo vašu web stranicu. U cijenu izrade web stranice je uključen hosting za prvu godinu u vrijednosti od 200,00 kn.

OPTIMIZACIJA WEB STRANICE

U cijenu je uključena osnovna SEO optimizacija u vrijednosti 600,00 kn. Priprema web stranice za internet tražilice. Umetanje h1, h2, h3 tagova, unos naslova, opisa i ključnih riječi, optimizaciju slika, implementaciju Google Analytics-a i prijava na internet tražilice.
izrada web stranica - web dizajn

WORDPRESS CMS

Najrašireniji sustav za upravljanje stranicama, vrlo jednostavan za korištenje i koristimo ga za izradu većine naših stranica. Upravo zbog lakog korištenja i mogućnosti implementacije raznih dizajna i modula. Izrada web stranice u WordPressu nama predstavlja lakoću i užitak, a mogućnosti koje tražite su neograničene.

BESPLATNA DOMENA

U cijenu izrade web stranice uključena je besplatna registracija domene (.com, .com.hr, .net, .info ili .eu) u trajanju od godine dana ili posredovanje pri registraciji besplatne .hr domene. Domene se registriraju na vaše ime.

MOGUĆNOST VIŠEJEZIČNOSTI

Ukoliko se odlučite na višejezičnu stranicu, sve što trebate je dostaviti nam prijevode sadržaja. U cijenu je uključen Hrvatski jezik i do dva strana jezika.

ŽELITE NAJBOLJE REZULTATE? MI ZNAMO KAKO POSTIĆI TAJ CILJ!