O nama

Već 30 godina pružamo računovodstvene i knjigovodstvene usluge našim klijentima. U svom radu rukovodimo se najvišim kodeksom profesionalnog ponašanja, te svojim kvalitetnim radom doprinosimo poslovnom razvoju naših klijenata.


Stručnost i profesionalnost usluga koje nudimo su prioritet, a pedantnost i staloženost našeg rada dobar su oslonac za poslovanje i donošenje poslovnih odluka naših komitenata.


Dostupnost naših djelatnika te opći servis usluga koje vršimo čine nas prepoznatljivima na tržištu računovodstvene djelatnosti. Svojim radom gradimo i dokazujemo povjerenje koje smatramo ključnim u odnosu nas i klijenata.


Redovitom stručnom edukacijom naših djelatnika idemo u korak sa svim zakonskim i poreznim aktima i reformama, te kontinuiranim usavršavanjem u stanju smo na vrijeme upoznati naše korisnike sa svim pogodnostima ili obvezama u poreznoj politici ili politikama zapošljavanja.


Naša prednost je da radimo na više programskih rješenja ( POINT, Times integrator- 8.BIT, 4D Wand, THORFIN-gastrobit grc grupa , Luceed -Tomsoft, Minimax, Synesis i dr.) i možemo preuzeti vođenje vaših knjiga u bilo kojem trenutku na bilo kojem programskom rješenju. Radimo po potrebi i na lokaciji klijenta ako klijent na tome inzistira.


Vršimo obradu  plaće i drugih primitaka za klijente koji žele imati neovisnu i zaštićenu  obradu plaće.
Omogućavamo slanje e-računa na zahtjev za korisnike koji to nemaju riješeno.

Mi smo Vaš pouzdan partner.

Kontaktirajte nas
s povjerenjem.

M-REVIZIJA d.o.o.
Savezne Republike Njemačke 10, Zagreb
OIB: 29578809177 
tel: 01 36 68 082, fax: 01 36 68 045
info@m-revizija.hr

Ured:

Maksimirska cesta 284, Zagreb

Lokacija na karti >>

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – petak
8 – 16 sati

    info@m-revizija.hr